Welkom bij dierenkliniek Dierzorg

Ons motto luidt: 'waar uw huisdier centraal staat' en deze proberen wij dan ook zo goed mogelijk in de praktijk te brengen. Ons team bestaat uit 5 dierenartsen, die gespecialiseerd zijn in kleine huisdieren en 6 assistentes. Alle elf hebben wij een passie voor dieren.
U kunt bij ons voor vele zaken terecht. Voor een simpele vaccinatie tot een laparoscopische (met een cameraatje) operatie en endoscopische inseminatie kunnen wij u van dienst zijn. Op onze website kunt u informatie vinden over welke zorg wij kunnen bieden. 


Nieuws van dierenkliniekdierzorg

Maand van het gebit

Maand van het gebit

12 februari 2020

Een gezond gebit is erg belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Problemen aan het gebit kunnen problemen geven ter hoogte van andere organen en kunnen pijn en ongemak geven voor uw huisdier

Lees meer hierover
HZP kadootje

HZP kadootje

10 december 2019

Ook dit jaar is er weer een kerst kadootje voor de dieren die gebruik maken van ons zorgplan. Voor de honden met een zorgplan mag u een reflector lichtje voor aan de halsband ophalen en voor de kat mag u een leuke hengel ophalen. Zo lang de voorraad strekt en per dier met een zorgplan mag u 1 kadootje ophalen.

Lees meer hierover
Huisdieren Zorgplan

Huisdieren Zorgplan

9 januari 2018

Wilt u uw huisdier preventieve zorg kunnen beiden voor een betaalbare prijs? Wilt u de kosten voor de preventieve zorg spreiden? Het zorgplan biedt hierin uitkomst.

Lees meer hierover
Designed by DHost BV