NieuwsNieuws van dierenkliniekdierzorg

Openingstijden Kruiningen

Openingstijden Kruiningen

27 mei 2018

Tijdens de zomervakantie 2018 zullen wij in Kruiningen sommige weken op dinsdag en donderdag GEEN inloop spreekuur verzorgen. Wel is er een assistente aanwezig voor het afhalen van medicijnen en voeding. De andere dagen zijn wij volgens de normale uren geopend voor inloop spreekuur op Kruiningen. In Heinkenszand zijn de openingstijden ongewijzigd.

Lees meer hierover
Afvallen

Afvallen

30 januari 2018

De Royal Canin Satiety Challenge: Gezond afvallen onder begeleiding! Wist je dat maar liefst 50% van de katten en honden overgewicht heeft? Een kilo’tje meer of minder maakt echt verschil. Wist je dat 1kg overgewicht bij een kleine hond gelijk staat aan 7kg overgewicht bij de mens? En dat 1kg overgewicht bij een kat gelijk staat aan 16kg overgewicht bij de mens? Met de Royal Canin Satiety Challenge helpen we jouw kat of hond onder begeleiding afvallen, zonder hongergevoel. Doe nu mee en ontvang 50% korting op de eerste maand voeding – en een presentje bij iedere vervolgafspraak! Deze actie is geldig tot 31 Maart 2018

Lees meer hierover
Huisdieren Zorgplan

Huisdieren Zorgplan

9 januari 2018

Wilt u uw huisdier preventieve zorg kunnen beiden voor een betaalbare prijs? Wilt u de kosten voor de preventieve zorg spreiden? Het zorgplan biedt hierin uitkomst.

Lees meer hierover
Endoscopische inseminatie

Endoscopische inseminatie

2 maart 2017

Vanaf heden beschikken wij over de mogelijkheid om endoscopische inseminatie uit te voeren. U kunt nu naast KI natuurlijk ook bij ons terecht voor opwerking van de cyclus met behulp van progesteron bepalingen, sperma onderzoek, echo en opwerking van onvruchtbaarheid.

Lees meer hierover
Zaterdag spreekuur

Zaterdag spreekuur

11 oktober 2015

Op elke zaterdag tussen 10.00 uur -12.00 uur op onze locatie in Heinkenszand hebben wij een gewoon inloop spreekuur. U betaald dan GEEN weekend consult, maar een normaal consult. Ook voor vaccinaties etc kunt u op dit spreekuur gewoon inlopen.

Lees meer hierover
Laparoscopie

Laparoscopie

19 mei 2015

Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor laparoscopie. Wat houdt het in: Laparoscopische ingrepen zijn operaties van de buik, die met behulp van een cameraatje worden uitgevoerd.

Lees meer hierover
Designed by DHost BV