Ons team

Dierenartsen

Yvette Boonman-Prins

Na mijn afstuderen in zomer van 2006 aan de Universiteit Diergeneeskunde te Gent, ben ik meerdere jaren werkzaam geweest in verschillende praktijken en klinieken in Zeeland. In Oktober 2011 heb ik dierenkliniek Dierzorg opgericht aan de Stenevate in Heinkenszand. Op 1 April 2016 heb ik het huidige pand aan de Guldenroedestraat in Heinkenszand geopend. Sinds September 2015 is de lokatie aan de Hoofdstraat in Kruiningen geopend.

Van kinds af aan ben ik altijd bezig geweest met het verzorgen van dieren, ook in het dierenpension van mijn ouders. Momenteel ben ik in het bezit van 7 katten en 2 hondjes.

Ik maak graag dieren beter en de omgang met mens en dier is voor mij een ideale combinatie. Er zijn meerdere onderdelen van de diergeneeskunde die mij interesseren o.a. cardiologie, orthopedie en chirurgie. Dit zijn enkele van de onderdelen waar ik mij graag in verdiep. In Juni 2018 ben ik gestart met de ESAVS opleiding cardiologie. Op dit gebied hoop ik mij de komende jaren toe te kunnen leggen. Naast de eerstelijn diergeneeskunde zal dit de komende jaren mijn gebied van specialisatie worden naast de wat gespeciliseerdere operatieve ingrepen.

Justyna KarolewskaIk ben afkomstig uit Polen waar ik afstudeerde als dierenarts in 2007 aan de Environmental and Life Sciences University te Wrocław.
Na mijn studies heb ik tot 2012 in een dierenkliniek in Polen gewerkt. Daarna verhuisde ik naar België en ben daar gaan werken in een tweedelijns kliniek. Vanaf Januari 2017 ga ik aan de slag in Dierzorg.
Mijn grootste passie in diergeneeskunde is voortplanting en chirurgie. Endoscopische inseminatie en fokbegeleiding zijn onder anderen vakgebieden waar ik mij op toe heb gelegd.
Van kleins af was ik actief op de dog shows en daarna in hondenafrichting (IPO) waarin ik tweemaal voor het wereldkampioenschap geselecteerd werd.
Thuis heb ik twee honden: een afgerichte mechelaar, JamJam von der Steinteichmühle, en een eigenwijze patterdale terrier Pepsi.

Chantal MeereIk ben Chantal Meere en ben sinds september 2018 werkzaam bij Dierenkliniek Dierzorg. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. Hierna heb ik een roterend internship gevolgd aan dezelfde faculteit diergeneeskunde. Een zeer interessant jaar waarbij ik veel kennis en ervaring heb opgedaan. Ik ben opgegroeid in Kapelle en vind het erg fijn om na mijn studie terug in Zeeland te zijn en ook om hier te werken. Zelf heb ik een lieve kat en bij mijn ouders een paar paarden waar ik graag op rijd in mijn vrije tijd.
Mijn interesses gaan op dit moment voornamelijk uit naar interne geneeskunde, endocrinologie, neurologie en spoed eisende gevallen. Ik hoop mij in de komende jaren in alle facetten van het vak verder te kunnen ontwikkelen en te specialiseren en ben daarom ook erg blij om deel uit te mogen maken van dit top team!

Sarah Descamps

Start 1 Oktober 2019. Tekst en foto volgen

Eugene David


In 1990 heeft Eugene David zijn eigen dierenkliniek opgericht in het zeeuwse Sas van Gent, waar hij al jaren met veel plezier het beroep van dierenarts uitoefent.
Hij is 2 dagen in de week werkzaam op beide locaties.


Assistente's:


Jozien Knuijt

Ik ben Jozien Knuijt en sinds 2 Juni 2014 werk ik bij dierenkliniek Dierzorg.
Ik woon met mijn 3 katten Greijs, Lola en buurkat Houdini op een buitenstukje van Nw en St. Joosland. Daar hebben zij en ik voldoende ruimte om te spelen...
Hobby's heb ik genoeg: tuinieren, lezen en zwemmen, maar dan alleen in de zee...
Veel voldoening vind ik in de nieuwe baan die ik nu heb. Het te woord staan van mensen en dieren verzorgen en vooral het zien dat ze beter worden!
Ik hoop nog lang in deze praktijk te mogen werken.

Danielle de Wilde

Ik ben Danielle de Wilde en sinds 2005 werkzaam als dierenarts assistente. Op 1 december 2014 ben ik in Dierenkliniek Dierzorg komen werken. Van kleins af aan altijd al in de weer met allerlei beestjes dus ik word heel gelukkig van mijn werk! Zelf heb ik een Australian Shepherd, een kat en een paardje. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn hond, maken lange wandelingen of te paard, door de 'zak van Zuud Beveland'.

Willemijn van Harn

Ik ben Willemijn van Harn. Ik heb in 2015 mijn diploma als paraveterinair behaald en ben daarna op 28 September bij Dierenkliniek Dierzorg komen werken. Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb altijd verschillende dieren om mij heen gehad. Thuis heb ik 2 katten en een paard. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden, hetzij om op buitenrit te gaan, of om gewoon lekker samen tijd door te brengen.


Ilse Kuyf

Ik ben Ilse Kuyf, woonachtig in het Zeeuws Vlaamse Vogelwaarde. In 2004 heb ik mijn diploma paraveterinair dierenartsassistente in Barneveld behaald.

Al vanaf dat ik kon lopen wist ik dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Mijn ouders hadden thuis Golden Retrievers. Mijn vader deed jachttraining en mijn moeder liep shows, en ik ging als jong meisje altijd heel graag mee. Op mijn 16e ben ik zelf begonnen met trainen en op mijn 22e kocht ik mijn eerste eigen hond: een zwart Labrador Retriever teefje.

Vanaf dat moment is het ras niet meer uit mijn leven geweest, en heb ik met mijn honden shows gelopen, veelvuldig getraind en fok ik sinds 2006 af en toe een nestje.
Naast mijn passie voor de Labrador Retriever en de veterinaire geneeskunde, ligt mijn interesse ook in het gedrag van honden; zodoende heb ik in 2004 mijn opleiding tot instructeur/ gedragstherapeut afgerond.

Ik ben heel erg blij dat ik dit fantastische team mag versterken, en geniet van de uitdaging die dit werk mij biedt!

Esmeralda van der Woude - PaauweRuby Bras
Designed by DHost BV