Ons team

Dierenartsen

Yvette Boonman-Prins

Na mijn afstuderen in zomer van 2006 aan de Universiteit Diergeneeskunde te Gent, ben ik meerdere jaren werkzaam geweest in verschillende praktijken en klinieken in Zeeland. In Oktober 2011 heb ik dierenkliniek Dierzorg opgericht aan de Stenevate in Heinkenszand.

Van kinds af aan ben ik altijd bezig geweest met het verzorgen van dieren, ook in het dierenpension van mijn ouders. Momenteel ben ik in het bezit van 7 katten en 1 hondje.

Ik maak graag dieren beter en de omgang met mens en dier is voor mij een ideale combinatie. Er zijn meerdere onderdelen van de diergeneeskunde die mij interesseren o.a. dermatologie, orthopedie en chirurgie. Dit zijn enkele van de onderdelen waar ik mij graag in verdiep.

Het hobby-matig, of professioneel fokken van honden en katten op een verantwoorde wijze, om zo een goede lijn te ontwikkelen heeft mijn interesse. Het begeleiden van een dracht, de geboorte en de ontwikkeling van pups/kittens is één van de mooiste onderdelen van mijn beroep.

Justyna KarolewskaIk ben afkomstig uit Polen waar ik afstudeerde als dierenarts in 2007 aan de Environmental and Life Sciences University te Wrocław.
Na mijn studies heb ik tot 2012 in een dierenkliniek in Polen gewerkt. Daarna verhuisde ik naar België en ben daar gaan werken in een tweedelijns kliniek. Vanaf Januari 2017 ga ik aan de slag in Dierzorg.
Mijn grootste passie in diergeneeskunde is voortplanting en chirurgie.
Van kleins af was ik actief op de dog shows en daarna in hondenafrichting (IPO) waarin ik tweemaal voor het wereldkampioenschap geselecteerd werd.
Thuis heb ik twee honden: een afgerichte mechelaar, JamJam von der Steinteichmühle, en een eigenwijze patterdale terrier Pepsi.

Lynn van Eetvelde

Dierenarts Lynn Eetvelde start in onze praktijk eind Augustus 2017. Tekst volgt.

Eugene David


In 1990 heeft Eugene David zijn eigen dierenkliniek opgericht in het zeeuwse Sas van Gent, waar hij al jaren met veel plezier het beroep van dierenarts uitoefent.
Hij is 2 dagen in de week werkzaam op beide locaties.

Assistente's:

Amy Denayere

Mijn naam is Amy Denayere ik ben sinds 2008 werkzaam als assistent.In 2008 heb ik ook mijn diploma behaald als paraveterinair in Barneveld. Ik ben altijd opgegroeid met beesten rond me heen. daarom wist ik al vrij snel dat ik later assistente wilde worden. Het is erg leuk werk, maar ook zeer interessant. Naast mijn werk ben ik veel met mijn paard bezig, lekker op buitenrit, maar ook op wedstrijd. Thuis heb ik nog wat beesten zoals mijn lieve border collie en een kat. In de tuin lopen nog 3 hangbuikzwijntjes en wat schapen.

Jozien Knuijt

Ik ben Jozien Knuijt en sinds 2 Juni 2014 werk ik bij dierenkliniek Dierzorg.
Ik woon met mijn 3 katten Greijs, Lola en buurkat Houdini op een buitenstukje van Nw en St. Joosland. Daar hebben zij en ik voldoende ruimte om te spelen...
Hobby's heb ik genoeg: tuinieren, lezen en zwemmen, maar dan alleen in de zee...
Veel voldoening vind ik in de nieuwe baan die ik nu heb. Het te woord staan van mensen en dieren verzorgen en vooral het zien dat ze beter worden!
Ik hoop nog lang in deze praktijk te mogen werken.

Danielle de Wilde

Ik ben Danielle de Wilde en sinds 2005 werkzaam als dierenarts assistente. Op 1 december 2014 ben ik in Dierenkliniek Dierzorg komen werken. Van kleins af aan altijd al in de weer met allerlei beestjes dus ik word heel gelukkig van mijn werk! Zelf heb ik een Australian Shepherd, een kat en een paardje. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn hond, maken lange wandelingen of te paard, door de 'zak van Zuud Beveland'.

Willemijn van Harn

Ik ben Willemijn van Harn. Ik heb in 2015 mijn diploma als paraveterinair behaald en ben daarna op 28 September bij Dierenkliniek Dierzorg komen werken. Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb altijd verschillende dieren om mij heen gehad. Thuis heb ik 2 katten en een paard. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden, hetzij om op buitenrit te gaan, of om gewoon lekker samen tijd door te brengen.

Marieke 't Hoen-de Vos

Eind Augustus 2017 start Marieke als assistente in onze kliniek. Tekst volgtDesigned by DHost BV